Witam, nazywam się Ania Baranek-Jurkowska. 17 miesięcy temu urodziłam ślicznego synka. Pół roku temu dowiedziałam się, że jestem chora na rzadką chorobę stwardnienie zanikowe boczne, polegającą na stopniowym zaniku mięśni aż do całkowitego paraliżu i śmierci. Nie znaleziono jeszcze leku na tą okrutną chorobę. Jednak walczę z nią pomimo, że posuwa się szybko. M.in. pobieram rehabilitację, stosuję leki opóźniające rozwój choroby. Moim pragnieniem, jak każdej matki, jest wychować synka. Kieruję tą drogą prośbę do Państwa o wsparcie finansowe, abym mogła w części opłacić kosztowne leczenie.

POMÓŻ MI W ZMAGANIACH Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Baranek-Jurkowska, 5679 wspieracie mnie Państwo w codziennej walce. Serdecznie dziękuję za okazaną pomoc.