Zwracam się do Państwa z gorącą prośbą udzielenia pomocy mojej osobie. Dotychczas starałam się radzić sobie sama, a nawet służyć pomocą innym osobom. Życie jest jednak nieprzewidywalne i teraz to ja jestem tą, która liczy na pomoc ze strony dobrych ludzi...

Zwracam się do Państwa z gorącą prośbą udzielenia pomocy mojej osobie. Dotychczas starałam się radzić sobie sama, a nawet służyć pomocą innym osobom. Życie jest jednak nieprzewidywalne i teraz to ja jestem tą, która liczy na pomoc ze strony dobrych ludzi. Nazywam się Aneta Olkowska. Mam 40 lat. Jestem odważną i kochającą życie kobietą. Mam swoje pasje, zainteresowania i jeszcze wiele marzeń do zrealizowania. Niestety choroba, na którą cierpię, Rdzeniowy Zanik Mięśni  (SMA), każdego dnia zabiera cząstkę mnie, niszczy moja siłę fizyczną, odbiera mi sprawność i chęci do życia. W chwili obecnej jedynym lekiem na SMA jest ciągła i systematyczna rehabilitacja. To dzięki niej mogę choć na chwile zahamować postęp i poczuć, że normalnie żyję.To o co proszę Państwa to o Wasz 1% podatku, który wykorzystam na rehabilitację, spowolniające postęp choroby leczenie oraz codzienne funkcjonowanie. Dzięki Państwa życzliwości będę mogła zawalczyć o moją sprawność  i samodzielność każdego dnia, a Państwo będziecie tego udziałem.Dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie mojego apelu. Z góry też bardzo dziękuję za każdy gest dobrej woli przez Państwa dla mnie uczyniony.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Olkowska, 7381 wspieracie Państwo moją rehabilitację, leczenie oraz codzienną egzystencję.