Aneta ma 24 lata, jej światem jest muzyka i rodzina, bardzo lubi śpiewać. Urodziła się jako zdrowa dziewczynka, jednak w trzecim miesiącu życia wystąpiły drgawki. Diagnoza była straszna: Zespół Westa - wczesnodziecięca padaczka, opóźniony rozwój psychoruchowy, zanik nerwu wzrokowego, autyzm. Przez lata leczenia, rehabilitacji i terapii Aneta wiele osiągnęła, jednak postępujący zanik nerwu wzrokowego spowodował, iż nie widzi. Córka wymaga ciągłej opieki, pomocy w codziennym funkcjonowaniu, dalszego leczenia, terapii i rehabilitacji. Koszty te przekraczają nasze możliwości. Proszę o wsparcie wszystkich, którzy chcą pomóc i przyczynić się do tego by życie Anety było lepsze.   Z całego serca dziękuję.

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gościk, 6431 pomagacie mi Państwo w codziennej walce z chorobą córki.

Elżbieta Gościk  - mama Anety