Mam na imię Aneta. Od urodzenia choruję na Rdzeniowy Zanik Mięśni, jak wiadomo jest to choroba nieuleczalna. Poruszam się na wózku inwalidzkim.

Na co dzień potrzebuję pomocy bliskich przy wszystkich czynnościach, począwszy od wstawania z łóżka, toalecie oraz wszystkich czynnościach dnia codziennego. Nawet herbaty nie jestem w stanie sama zrobić. Dlatego tak bardzo ważna jest rehabilitacja, która spowolni trochę tą straszną chorobę. Koszt rehabilitacji jest bardzo wysoki. Oprócz rehabilitacji są potrzebne sprzęty ułatwiające życie. Niestety ani mnie ani rodziny nie stać na te wszystkie wydatki. Mam nadzieję, że dzięki Wam, ludziom dobrej woli uda się chociaż częściowo realizować moje podstawowe potrzeby.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bryła, 10169 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu i w walce o sprawność.

Z góry dziękuję za pomoc.

Odsłony: 1963