Andrzej Urbanowicz

Mam na imię Andrzej. Jestem, a raczej byłem zapalonym siatkarzem, nauczycielem wychowania fizycznego w gimnazjum. Zawsze dawałem z siebie wszystko, zarówno na boisku, jak również w życiu codziennym! Niestety w październiku 2012 r. w wyniku pooperacyjnych komplikacji amputowano mi nogę na wysokości uda.

Szansą na powrót do normalnego życia jest proteza, której zakup pomoże mi być sprawnym jak dawniej. Marzę o powrocie do pracy oraz by móc w przyszłości zagrać w piłkę z moim synkiem. Chcę żyć i widzieć, jak dorastają moje dzieci.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem URBANOWICZ, 1923 pomagacie nam Państwo w codziennym funkcjonowaniu i walce o jutro.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<