Nazywam się Andrzej Staniszewski, mam 53 lata. W sierpniu 2016 roku uległem wypadkowi przy pracy, wskutek czego doszło do złamania kręgosłupa w odcinku szyjnym i przerwania rdzenia kręgowego - jestem sparaliżowany.

Przez porażenie czterokończynowe stałem się w 100% zależny od innych ludzi, natomiast porażenie spastyczne przysparza mi ciągłego dyskomfortu i bólu. Nie poddaje się i chcę walczyć o własne jutro dla mnie i rodziny. Abym mógł godnie żyć i podnosić własną sprawność fizyczną konieczna jest kosztowna rehabilitacja, turnusy rehabilitacyjne oraz kosztowny sprzęt, który ułatwi mi codzienne funkcjonowanie i życie. Sam nie poradzę sobie z pokryciem wszystkich kosztów.

PROSZĘ LUDZI DOBREJ WOLI O POMOC

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem STANISZEWSKI, 9720 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.