Również Inni znają! … Trzy magiczne słowa. Pierwsze to, PROSZĘ … Jestem niepełnosprawnym kaleką, Inwalidą Pierwszej Grupy. Ty czytający w tej chwili mój tekst, nieznanym obywatelem.

Masz pracę. Jesteś szczęściarzem. Obaj mamy marzenia. Lubisz i chcesz pomagać. Choć nie wiemy nic o sobie, coś nas łączy? Spajającym Nas Ogniwem jest WIARYGODNOŚĆ. Przekaż 1% przy rozliczaniu swojego podatku do dyspozycji wiarygodnej organizacji. FUNDACJA AVALON, ma doświadczenie, wie, jak dysponować darowiznami dla potrzebujących. 1% to tylko grosz od złotówki, niby nic, ale te grosze pozwolą kupić potrzebne leki, przedłużyć komuś życie.

Przekazując 1% SWOJEGO PODATKU Fundacji Avalon z dopiskiem SKOCZEŃ, 11899 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.

DZIĘKUJĘ...