Mam na imię Andrzej. Mam 48 lat. W wieku 30 lat zachorowałem, przeszedłem udar mózgu, w wyniku czego jestem inwalidą l grupy z niedowładem prawostronnym i afazją.

Jestem rencistą. Jedynym źródłem mojego utrzymania jest renta. Zwracam się z gorącą prośbą o przekazanie 1% podatku na konieczną rehabilitację oraz dokształcanie w celu zmiany zawodu. Tylko poprawa mojej sprawności fizycznej i zawodowa aktywność pozwoli mi na odnalezienie się w społeczeństwie. Pragnę wrócić do jak najpełniejszej sprawności ruchowej i odzyskać sens życia.

POMOŻ MI BYĆ SPRAWNYM I ODZYSKAĆ SENS ŻYCIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PIETRUSIEWICZ, 122 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w osiągnięciu celu.