Kochani darczyńcy mój mąż Andrzej 1 listopada 2015 roku przeszedł niedokrwienny udar mózgu. Przeżył śpiączkę niewydolność oddechową. Porażenie pnia mózgu nie pozwala mu samodzielnie nawet usiąść.

Uszkodzenie nerwu zakończyło się opadnięciem powiek i całkowicie uzależniło Go od drugiej osoby. Przeszedł zakrzepicę, zawał z zatrzymaniem akcji serca ale wrócił i stara się usamodzielnić. Niezbędna jest do tego systematyczna i kosztowna rehabilitacja. Z Waszą pomoc jest nam lżej pokryć te koszty, dlatego w dalszym ciągu prosimy o 1% podatku.

POMÓŻ ANDRZEJOWI W JEGO ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Maćkowiak, 7721 pomagacie Państwo Andrzejowi w codziennym funkcjonowaniu.

Andrzej bardzo dziękuje za każdą pomoc.