Mam na imię Andrzej, mam 38 lat. Mam żonę i synka. Od 2013 roku zmagam się z czterokończynowym niedowładem z przewagą strony prawej po przebytym udarze niedokrwiennym, a wszystko to jest efektem pękniętego tętniaka.

Obecnie jestem po pierwszym etapie fibrotomii, dzięki której zaczynam chodzić na własnych nogach. Przede mną drugi etap fibrotomii, która pozwoli mi uwolnić się od bolesnych przykurczów i przyniesie lepsze efekty rehabilitacji, a dzięki niej może w końcu zacznę chodzić samodzielnie. Przede mną jeszcze bardzo długa droga i ciężka praca. Dzięki Państwa pomocy mam szansę na rehabilitacje oraz wyjazdy rehabilitacyjne, które są bardzo kosztowne, ale dają bardzo duże efekty.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Klimczak, 3025 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Z całego serca dziękuje wszystkim za okazana pomoc, Andrzej Klimczak.