Nazywam się Andrzej Bzymek. Mam 61 lat. Całe dorosłe życie byłem czynny zawodowo. Pracowałem w branży ciepłowniczej, w tym wiele lat w Miejskiej Energetyce Cieplnej w Koszalinie...

Nazywam się Andrzej Bzymek. Mam 61 lat. Całe dorosłe życie byłem czynny zawodowo. Pracowałem w branży ciepłowniczej, w tym wiele lat w Miejskiej Energetyce Cieplnej w Koszalinie. Niestety latem tego roku wskutek wypadku straciłem nogę powyżej kolana. Nigdy nie potrafiłem długo usiedzieć w jednym miejscu, lubię działać i  chciałbym dalej aktywnie żyć i pracować. Obecnie mam protezę przejściową, która nie zgina się w kolanie ani stopie.  Uniemożliwia to normalne poruszanie się. Uczęszczam na rehabilitację, nie poddaję się, codziennie ćwiczę. Czuję się sprawny, chciałbym znów móc pracować, być aktywny i pomocny. Chcę być znowu „głową” rodziny. Nowa proteza  umożliwiająca sprawne poruszanie się oraz dostosowanie samochodu dla potrzeb osoby niepełnosprawnej pomogłoby mi funkcjonować i pracować na miarę moich możliwości.  Bardzo dziękuję.

POMÓŻ MI WRÓCIĆ DO SPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bzymek, 6664 pomagacie mi Państwo wrócić do aktywnego życia.

Bardzo dziękuję.