Mam na imię Anastazja. Urodziłam się z wadą genetyczną - zespół Downa, oraz wadą serca - niedomykalność zastawki trójdzielnej. Jestem pod stałą opieką specjalistów, takich jak: neurolog, kardiolog, endokrynolog, okulista, laryngolog, audiolog, dietetyk, ortodonta, fizjoterapeuta, neurologopeda, psycholog i pedagog.

Bardzo chciałabym być samodzielna i dorównać moim rówieśnikom - każdego dnia dzielnie ćwiczę, na różnych terapiach oraz z mamą w domu. Dlatego z całego serca zachęcam Was do wspierania mojego rozwoju.

DZIĘKI WAM MAM SZANSĘ NA LEPSZĄ PRZYSZŁOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KWIECIŃSKA,13887 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Serdecznie dziękuję za wsparcie. Anastazja z rodzicami.