Mam na imię Amelka i mam 14 lat. W wieku 8 lat gdy wracałam rowerem do domu uderzył we mnie rozpędzony motocyklista.

W bardzo ciężkim stanie trafiłam do szpitala, gdzie długo walczono o moje życie. Walkę ze śmiercią wygrałam, ale lekarze musieli mi amputować lewą nogę na wysokości uda. A teraz pozostała szara codzienność czyli żmudna rehabilitacja i ciągle nowe protezy. Oprócz kosztów protezy i rehabilitacji ponosimy też duże koszty dojazdów do protetyka, szkoły i dostosowania domu do moich potrzeb a także życia codziennego.

POMÓŻ MI STANĄĆ NA OBYDWIE NOGI

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Stolarska, 3292 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Z góry dziękuję za pomoc.