Cześć, tu Amelka. Jestem wesołą trzylatką, która od kilku miesięcy z radością chodzi do przedszkola. Od urodzenia opiekuje się mną wielu specjalistów. Po urodzeniu przeszłam poważną operację – moje jelita, macica oraz jajniki były poza brzuszkiem.

Mam duże zmiany w prawej półkuli mózgu. Lewa rączka i nóżka nie są tak sprawne jak prawa strona. Regularnie uczęszczam na rehabilitację. Noszę specjalną ortezę, dzięki której lepiej mi się chodzi. Co pół roku trzeba ją zmieniać. Ciężko pracuję, ale się nie poddaję. Proszę, ułatw mi dalszą pracę – pomóż mi i moim rodzicom cieszyć się w pełni życiem.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MUSIALSKA,12981 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.

Z góry dziękuję za wsparcie.