Dzień dobry. Nazywam się Anna Szulc, jestem mamą i opiekunem prawnym Alicji Szulc. Alicja ma 25 lat. Jest osobą niepełnosprawną od urodzenia, choruje na mózgowe porażenie dziecięce. Porusza się na wózku inwalidzkim. Potrzebuje codziennej rehabilitacji psychoruchowej. Mimo dotychczasowych starań oraz wysiłku Alicja nadal we wszystkich czynnościach życiowych wymaga pomocy i udziału osoby drugiej. Ponadto pragnę dodać, że córka choruje na niedoczynność tarczycy, dnę moczanową i zaburzenia przyswajania żelaza. Przekazując 1 % podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Szulc, 2606 Alicja będzie mogła korzystać z zajęć rehabilitacyjnych, które wydatnie poprawią jej jakość życia oraz pozwolą zwiększyć jej samodzielność. Za okazaną pomoc i wsparcie serdecznie dziękujemy.

POMÓŻ ALICJI DĄŻYĆ DO SAMODZIELNOŚCI!