Alicja Stefańczyk

Mam na imię Alicja, urodziłam się 18 października 2012 roku. Przychodząc na świat zrobiłam wielką niespodziankę moim rodzicom. Urodziłam się jako wcześniak z wadą serca ASD II oraz wadą genetyczną o nazwie Trisomia prosta 21-go chromosomu, czyli potocznie: Zespół Downa.

Jestem wesołą i bardzo energiczną dziewczynką. Jestem pod opieką: psychologa, rehabilitantki, oligofrenopedagoga i neurologopedy. Wszyscy mówią, że robię bardzo duże postępy, ale muszę jeszcze bardzo dużo pracować. Nie poddaję się – codziennie walczymy wspólnie z rodzicami o to, abym w przyszłości mogła być samodzielna.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Stefańczyk, 1965 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie, rehabilitację i pomagacie mi wierzyć że kiedyś będę samodzielna.

Z góry serdecznie dziękuję, Alicja.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<