Jestem Alicja Pęszyńska mam 14 lat i rzadką chorobę genetyczną, na którą nie ma lekarstwa Zespół Smith-Magenis oraz niepełnosprawność intelektualną, całościowe zaburzenia rozwoju – spektrum autyzmu. Cierpię na tachykardię.

Mam hipoplazję prawej nerki i tętnicy nerkowej, problem z pracą pęcherza moczowego oraz bezdech senny, cały czas pojawiają się nowe problemy ze zdrowiem. Potrzebuje systematycznego leczenie i rehabilitacji. Jestem pod opieką: kardiologa, nefrologa, urologa, psychiatry, laryngologa, neurologa, okulisty. Przede mną kosztowna operacja, a po niej trudne leczenie dlatego proszę o pomoc.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBAMI

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Pęszyńska, 9937 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o zdrowie.

Za każdą pomoc z całego serca dziękuję. Alicja z Rodziną