Alicja Pawłowska

Mam na imię Alicja i całe swoje życie walczę z niepełnosprawnością spowodowaną mózgowym porażeniem dziecięcym.

Obecnie poruszam się na wózku inwalidzkim, ale możliwe są przejścia w barierkach i o balkoniku. Rehabilitacja jest bardzo długotrwała i niestety bardzo kosztowna, a każda godzina ćwiczeń z profesjonalnym rehabilitantem to kolejny krok bliżej do realizacji celu. Dlatego zwracam się do Was z wielką prośbą o przekazanie 1 % na moją rehabilitację, dzięki której mam nadzieję, będę mogła lepiej i sprawniej się poruszać.

POMÓŻ MI ZREALIZOWAĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Pawłowska, 355 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Z całego serca dziękuję za okazaną pomoc :)

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<