Nazywam się Korozej Alicja. Od 16 lat po nieudanej operacji guza rdzenia kręgowego jestem sparaliżowana od pasaw. Wózek jest moimi nogami, to takie trudne żyć i co dzień pokonywać wszystkie trudności, ale walczę od 6 lat lecząc wysiedziane na wózku odleżyny.

Mój stan zdrowia pogorszył się, większość czasu spędzam w łóżku, co doprowadziło do zaniku mięśni i potrzebuję pomocy we wszystkich czynnościach. Zbieram na rehabilitację. Brak pieniędzy to główna przeszkoda a koszty leczenia tych odleżyn są wysokie. Życie zmusiło mnie o proszenie o pomoc, więc proszę i z góry dziękuję każdemu, kto okaże trochę serca.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Korozej, 7671 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność. Dziękuję.