Mijają ponad dwa lata walki naszego syna Aleksego o zdrowie, sprawność, lepszą przyszłość. Część problemów zdrowotnych mamy już za sobą, atrezje przełyku, gastrostomię, część operacji lewej ręki z radializacją nadgarstka oraz operację przetoki grzbietu nosa. To jest nasza szpitalna przeszłość.

Dzięki Waszej pomocy zwielokrotniliśmy ilość rehabilitacji, dodatkowych badań, mamy możliwość ciągłej diagnostyki za co jesteśmy szczerze wdzięczni. Ten rok zaczynamy od kardiochirurgicznej naprawy serduszka Aleksego, co jest naszym priorytetem i koniecznością w dalszym leczeniu operacyjno-rehabilitacyjnym. Przed dzielnym Aleksiem jeszcze sporo zabiegów i operacji. Naprawdę jesteśmy z niego dumni. Wspólnie prosimy o wsparcie.

Przekaż 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szargan, 10749 pomóż w rehabilitacji i leczeniu oraz codziennym funkcjonowaniu Aleksego.