Mam na imię Ola. Rozpoznanie: choroba Guillaina-Barre'go i zespół WPW. Byłam rehabilitowana metodą PNF. Czterokończynowy paraliż ustapił, ale zmagam się z osłabieniem i męczliwością mięśni.

Ponadto choruję kardiologicznie (WPW - stan po ablacji). Każdego dnia zmagam się z arytmią. Jestem wdową, mam dwoje dzieci i dwie wnuczkii - bliźniaczki, które są całą moją radością. Obecnie jestem na emeryturze, leczę się i rozwijam swoje zainteresowania. Byłoby mi raźniej czując Państwa wsparcie finansowe, które wykorzystam na leczenie i rehabilitację.

PROSZĘ O WSPARCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Żołądkiewicz, 14208 wspieracie mnie w codziennym leczeniu.

Dziękuję serdecznie łącząc pozdrowienia.