Zwracam się do Państwa z prośbą o przekazanie 1% podatku na rehabilitację naszej córki Aleksandry. Obecnie Ola ma 5 lat. Jest pogodną, wesołą dziewczynką i mimo swojej choroby często się śmieje.

Ola zmaga się z mózgowym porażeniem dziecięcym czterokończynowym wiotkim. Ola jest pod opieką wielu specjalistów: neurologa, chirurga, ortopedy, logopedy, psychologa, lekarza rehabilitanta, fizjoterapeuty, terapeuty SI. Wiotki charakter porażenia sprawia, że Ola musi systematycznie uczęszczać na rehabilitację, aby stan zdrowia nie pogorszył się.

Prosimy o przekazanie 1% podatku.

Przekazując 1% podatku i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WASZCZUK, 8614 pomagacie Oli w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękujemy za pomoc Magdalena i Marcin Waszczuk.