Jestem Ola mam 10 lat, choruje na mózgowe porażenie dziecięce. Moje rączki i nóżki są bardzo spastyczne i bardzo się napinają.

Poruszam się przy pomocy trójnóg i chodzika. Jest to efekt ciężkiej wieloletniej systematycznej pracy, ćwiczeń i rehabilitacji, z której muszę korzystać. Mam ją dzięki Państwu, którzy co roku wpłacacie mi z 1%podatku i darowizn na moje subkonto w Fundacji Avalon. Bardzo proszę o wsparcie i na ten rok. To dzięki Państwu jestem w stanie poruszać się i coraz lepiej radzić sobie sama ze sobą, a rehabilitacja to jedyne lekarstwo, które ułatwia mi funkcjonowanie każdego dnia

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ROŻENKO-RYBIŃSKA,865 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję Ola:)