Nazywam się Aleksandra Mieszczak, mam 44 lata. W czerwcu 2014 roku miałam bardzo poważny wypadek samochodowy w wyniku którego amputowano mi nad łokciem lewą rękę. Od prawie dwóch lat borykam sie z problemem uzbierania środków na zakup protezy ręki, której koszt to ok. 200.000zł. (jest to kwota, która przekracza moje możliwości finansowe) oraz pokrycie kosztów związanych z moją rehabilitacją. Dzięki protezie stanę się osobą samodzielną i będę mogła podjąć pracę, ponieważ obecnie jestem na rencie. Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na ten cel. Każda pomoc jest dla mnie bardzo ważna, bo przybliża mnie małymi krokami do powrotu do normalności i sprawności sprzed wypadku. Z góry dziękuje z całego serca za okazanie mi pomocy i wsparcia.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Mieszczak, 5663 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.