Jestem Ola. Mam 12 lat. Młodzieńcze Idiopatyczne Reumatoidalne Zapalenie Stawów zaatakowało mój organizm prawie 10 lat temu. To choroba autoimmunologiczna, leczona u mnie metodą chemiczną - iniekcje i biologiczną- wlewy szpitalne.

Potrzebuję również rehabilitacji, konsultacji okulistycznych, endokrynologicznych, specjalnej diety. Przez cały okres choroby dzielnie staram się, przy wsparciu najbliższych mi osób, walczyć z ubocznymi skutkami (przykurcze przystawowe, bóle stawów, duża wada wzroku, problemy gastryczne. Wasze wsparcie pomoże mi w kosztownej rehabilitacji, dalszej diagnostyczne, i długotrwałym leczeniu MIZS.

PROSZĘ O WSPARCIE MNIE W TEJ NIERÓWNEJ WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KĘPA, 13565 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz dalszym leczeniu, rehabilitacji i diagnostyce. Dziękuję za okazaną pomoc.