Mam na imię Ola, mam 20 lat. Choruję na bardzo rzadką, nieuleczalną chorobę genetyczną - Neurofibromatozę typu II, zdiagnozowaną dwa lata temu.

Zawsze byłam aktywna społecznie, od kilkunastu lat udzielam się w harcerstwie i różnego rodzaju wolontariatach. Uwielbiam nieść pomoc, kiedy tylko mogę, sprawia mi to wielką satysfakcję. Niestety teraz sama jej potrzebuję. Na nerwach w moim ciele występują liczne guzy, które odbierają mi kolejne zmysły i kontrolę nad ciałem. Obecnie odebrały mi całkowicie słuch, co było dla mnie bardzo bolesne, gdyż wiązałam swoją przyszłość z muzyką. Ponadto mam uszkodzony błędnik oraz niedowidzenie oka lewego, a na prawe wzrok się pogarsza. Mimo tego nie chcę się poddawać.

PROSZĘ POMÓŻ MI OCALIĆ WZROK I WALCZYĆ Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem DROŚ, 11359 pomożecie mi w codziennym funkcjonowaniu i w powrocie do zdrowia.