To jest Ola. Ola jest cudownym, radosnym, życzliwym i pełnym bezwarunkowej empatii dzieckiem i dobrym człowiekiem. Jej rozumienie świata, mimo iż tak urocze, ma swoje wady, które widać dopiero w szerszej perspektywie. Ola jest niepełnosprawna intelektualnie i nie znamy póki co ani my, ani medycyna żadnej oficjalnej przyczyny niepełnosprawności.

Nie znając przyczyny nie możemy skutecznie pomóc i nie możemy zapewnić Oli, że jej życie będzie spokojne, "normalne" i szczęśliwe. Szukamy. Od kilku lat bezustannie szukamy poprzez badania, terapie, dietę, kontakty ze specjalistami z różnych dziedzin. Chcemy szukać dalej, do skutku! Potrzebujemy wsparcia, bo metody naszych poszukiwań są kosmicznie kosztowne.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BEEGER,14550 wspieracie codzienne funkcjonowanie Oli.