SIŁA ZŁEGO NA JEDNEGO - Ola jest po operacji usunięcia tętniaka z aorty wstępującej, ma zespół Phace, hipoplazje tętnicy szyjnej lewej i pnia ramienno głowowego, naczyniaki krtani i tchawicy, znamię naczyniowe w obrębie szyi, twarzy i na dnie jamy ustnej, astygmatyzm, wadę wzroku i zaburzenia sensoryczne. Ole możesz poznać na: https://www.facebook.com/WalecznaDziewczynka/

Ola wymaga częstych wizyt u specjalistów i w szpitalu. Dzisiaj najpilniejsza potrzeba to turnus z treningiem słuchowym. Dzięki Twojemu wsparciu mamy środki na walkę o przedłużenie życia naszej córeczki.

ROZDAJE UŚMIECHY. ŁAP JEDEN I PODAJ DALEJ, ULOTKĘ TEŻ

Przekazując 1% i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem APOLINARSKA, 7004 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.