Mam na imię Aleksander i mam 44 lata. Trzy lata temu moje dotychczasowe życie obróciło się do góry nogami. Z aktywnego, wesołego mężczyzny stałem się osobą o ograniczonej sprawności ruchowej, która każdego dnia zmaga się z codziennością. Od tamtej pory czynności pozornie proste, takie, które kiedyś wykonywałem codziennie z łatwością, stanowią dla mnie ogromne wyzwanie, a niektóre są nawet niemożliwe do zrobienia bez pomocy bliskich. Z dnia na dzień mój stan się pogarsza. W tym momencie jedyną szansą na walkę z ataksją rdzeniowo-móżdżkową jest przeszczep komórek macierzystych. Niestety koszty takiego zabiegu przewyższają możliwości finansowe naszej rodziny, dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc.Darowizny można przekazywać na rachunki: Rachunek złotowy PLN: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001Rachunek walutowy EUR: IBAN:PL07 1600 1286 0003 0031 8642 6021Rachunek walutowy USD: IBAN:PL77 1600 1286 0003 0031 8642 6022Rachunki prowadzone przez: BNP Paribas Bank Polska SA

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Włodarczyk, 6659 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.