Cześć, mam na imię Aleksander, mam 5,5 roku. Od urodzenia choruję na schizencefalię, MPDz, a od trzech lat także na epilepsję.

Od urodzenia moja lewa strona ciała jest słabsza, rączka wycofana i nieaktywna, a nóżka stawiana koślawo na paluszkach. Jestem bardzo aktywnym chłopcem, lecz bez stałej rehabilitacji nie będę w stanie dorównać moim kolegom. Jestem pod stałą kontrolą: neurologa, okulisty, kardiologa, laryngologa i fizjoterapeutów.

PODZIEL SIĘ 1% Z SERCEM

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Rytelewski, 8684 pomagasz mi w walce o sprawność, codziennym funkcjonowaniu i umożliwiasz uczestnictwo w dodatkowych terapiach.

Dziękuje za okazane wsparcie, Aleksander z rodzicami