Kochani! Jesteśmy rodzicami cudownego 5 letniego chłopca - ALEKSA, u którego 2 lata temu zdiagnozowano AUTYZM.

Nasz synek z pełnego energii, radosnego, mówiącego dziecka stał się nieobecnym, niekomunikującym się, płaczliwym chłopcem. Aleks musi być na rygorystycznej diecie, wymaga kompleksowej terapii: psychologicznej, logopedycznej, integracji sensorycznej oraz turnusów rehabilitacyjnych! Aleks ma dużą szansę na poprawę swojego stanu dzięki intensywnej terapii, badaniom i leczeniu biomedycznemu. Wszystko to przekracza nasze możliwości finansowe. Bardzo prosimy o pomoc dla Aleksa w walce o normalne życie! Dziękujemy! Rodzice Aleksa

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PRZYBYLSKI,9683 pomagacie Aleksowi w codziennym funkcjonowaniu.