Na imię mam Aleksander w 2017 roku na skutek wypadku doznałem rozległego urazu czaszkowo-mózgowego. Rokowania lekarzy nie dawały mi szans na przeżycie.

Na szczęście nie sprawdziły się żyję i walczę o powrót do zdrowia. Przed wypadkiem byłem zapalonym biegaczem, wielbicielem biegów lesie, biegałem codziennie niezależnie od pogody. Wypadek mi to odebrał ja jednak się nie poddam będę walczył dla siebie i rodziny. Obecnie poruszam się na wózku inwalidzkim mam niedowład czterokończynowy, potrzebuję intensywnej, kosztownej rehabilitacji proszę Was o wsparcie.

POMÓŻ BIEGACZOWI WRÓCIĆ NA START!

Przekazując 1% i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MAŃCZYK, 9930 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.

Każda godzina rehabilitacji jest dla mnie na wagę złota. Dziękuję.