Aleksander Macioszek-Kurc

Aleksander jest radosnym czterolatkiem. W swoim krótkim czteroletnim życiu przeszedł już osiem operacji. Urodził się z wadą układu wydalniczego, moczowo płciowego, wadą serca i wadą w budowie aparatu ruchu. Od urodzenia poddawany jest rehabilitacji ruchowej. Od urodzenia również jest pod opieką wielu specjalistów: chirurgów, urologów, ortopedów, neurologów, kardiologów, okulistów, rehabilitantów i innych. Prowadzone są także badania w poradni genetycznej, które nie mogą być zakończone ze względu na mnogość chorób u Aleksandra i ciągle pojawiające się nowe dolegliwości. Przez to również utrudnione jest jednoznaczne określenie ewentualnej choroby genetycznej. Podczas ostatniej wizyty u okulisty zwrócono uwagę na możliwość tworzenia się ciśnienia w Olusiowej główce. Ponadto nadal utrzymują się nawracające infekcje układu moczowego, spowodowane refluksem moczowodowo-pęcherzowym. Ciągłe wyjazdy na badania, konsultacje i leczenie Aleksandra jest dla nas ogromnym wysiłkiem finansowym w sytuacji, gdy naszą pięcioosobową rodzinę musi utrzymywać tylko tata. Mama niestety musiała podporządkować swoje życie Aleksandrowi i jego leczeniu. Bardzo prosimy o pomoc w postaci darowizn dla naszego synka.   Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Macioszek-Kurc, 3899 pomagają Państwo Aleksandrowi mierzyć się z rzeczywistością. Za wszelką okazaną pomoc i życzliwość serdecznie dziękujemy. Aleksander wraz z rodzicami.

POMÓŻ OLUSIOWI W WALCE Z CHOROBĄ!

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<