Dzień dobry, nazywam się Aleksander Kiełbasa. Mimo wszelkich starań nie uratowano mi nóg. Przeszedłem cztery amputacje, ale w końcu zatrzymano cykl choroby. Dziś żyję bardzo aktywnie.

Ukończyłem kilka kursów, szkołę i studia przy Collegium Civitas, dalej chcę pogłębiać wiedzę z zakresu nowoczesnych technologii informatycznych. Pieniądze potrzebne mi są na leki, rehabilitację oraz niezbędny sprzęt ułatwiający mi codzienne funkcjonowanie. To wszystko wiąże się z bardzo dużymi kosztami, dlatego proszę Państwa o wsparcie finansowe. Będę bardzo wdzięczny za okazaną pomoc i wsparcie.

POMÓŻ MI W SPEŁNIENIU MARZEŃ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KIEŁBASA, 847 pomogą mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz realizacji planów. Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ