Aleksander Gaweł

Olek urodził się jako wcześniak w 2010 roku. Choruje na mózgowe porażenie dziecięce, ma znaczną wadę wzroku oraz jest niepełnosprany intelektualnie w stopniu umiarkowanym.

Olek wymaga systematycznej rehabilitacji oraz terapii obejmującej wszystkie sfery rozwojowe. Koszty są duże, dlatego bardzo potrzebne jest Państwa wsparcie.

PAMIĘTAJ! PRZEKAZANIE 1% NIC NIE KOSZTUJE!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GAWEŁ, 1683 pomagacie Państwo Olkowi w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Ogromnie dziękuję za pomoc i okazane serce.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<