Chłopiec, którego widzicie na zdjęciu, kocha jeździć na rowerze i hulajnodze, uwielbia spędzać czas na podwórku, jeść pizzę i lody. Ma na imię Olek, ma 3 lata i rozpiera go energia.

Jest po operacji usunięcia guza mózgu i zmaga się z glejakiem dróg wzrokowych. Zmiany chorobowe w obu pasmach wzrokowych są nieoperacyjne, więc czeka go roczna chemioterapia. Leczenie, badania, rehabilitacja, stała kontrola okulistyczna i wszelkie czynności, które poprawiają jakość jego życia, są kosztowne. Oluś jest bardzo silnym i radosnym chłopcem. Wierzymy, że wygra z chorobą, choć będzie to długa i ciężka droga. Prosimy, pomóżcie nam w walce o zdrowie naszego synka.

POMÓŻ OLKOWI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CZAJEWSKI,13717 wspierasz Olka w codziennych zmaganiach.

Monika, Adrian i Olek