Nazywam się Aleksandra Jasińska i mam 21 lat. Zdiagnozowana  u mnie została choroba genetyczna- Zespół Ehlersa-Danlosa. Jest ona klasyfikowana do chorób rzadkich, której leczenie, na terenie Polski, jest utrudnione...

Nazywam się Aleksandra Jasińska i mam 21 lat.Zdiagnozowana  u mnie została choroba genetyczna- Zespół Ehlersa-Danlosa. Jest ona klasyfikowana do chorób rzadkich, której leczenie, na terenie Polski, jest utrudnioneW wyniku choroby dotyka mnie wiele dolegliwości, które uniemożliwiają normalne funkcjonowanie, podjęcie normalnej pracy i normalnego życia.Środki zebrane na subkoncie chcę przeznaczyć na: operację odbudowy więzadeł w lewym kolanie, przeprowadzenie badań genetycznych, zakup wózka inwalidzkiego, sprzętu elektro - stymulującego  TENS oraz wsparcie w codziennym funkcjonowaniu.

WESPRZYJ  MNIE W MOICH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Jasińska, 9153  pomagacie mi Państwo w codziennych zmaganiach.