Mam na imię Alan. Mam 3 latka. Kiedy miałem 10 dni miałem poważny wypadek i przeszedłem operację głowy. Trepanacja czaszki i pęknięta podstawa czaszki spowodowały, że do dziś walczę z powikłaniami pourazowymi.

Dzięki moim adopcyjnym rodzicom mam siłę i chęci by walczyć z niedowładem lewostronnym, przez który jeszcze sam nie chodzę a bardzo bym chciał. Uczęszczam też na zajęcia z neurologopedą i psychologiem, ponieważ jeszcze nie potrafię powiedzieć tego, co czuję i rozumiem. Moi rodzice wierzą we mnie, co daje mi siły do dalszej walki. Proszę nie bądź obojętny i pomóż mi w tej walce przekazując swój 1% podatku na dalszą terapię.

PRZEKAŻ 1%

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Madeja, 9976 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.