Alan Madeja

Jesteśmy rodziną adopcyjną naszego synka Alanka. Dotychczas byliśmy rodziną zastępczą. Alanek jest po urazie mózgowo-czaszkowym, którego doznał w 10 dobie swojego życia Miał niewiele szans na przeżycie. My dziś udowadniamy, że nie ma rzeczy niemożliwych. Przeżył trepanację czaszki, będąc już u nas wykonany został zabieg plastyki ubytku kości czaszki, który spowodował powstawanie przepukliny oponowo-mózgowej. Alanek, dziś dzięki silnej woli życia zaskakuje wielu. Rozwija się wolniej, ale mimo uszkodzeń mózgu idzie do przodu. Dziś walczymy z padaczką pourazową oraz niedowładem lewostronnym.Dbamy o każdy szczegół jego rozwoju poprzez stymulację psychoruchową. Jesteśmy pod opieką wielu specjalistów na terenie całej Polski (neurochirurdzy, neurolog, okulista, poradnia ryzyka , poradnia rehabilitacyjna w tym psycholog i logopeda). Przyda nam się każda pomoc finansowa by walczyć z Alankiem dalej, przed nim długie lata ciężkiej pracy. Zależy nam, by w jak najlepszym stopniu zapewnić naszemu małemu a zarazem wielkiemu bohaterowi niezbędnych narzędzi do stymulacji rozwoju.

WSPOMÓŻ ALANKA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Madeja, 9976 pomagacie Państwo Alankowi w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<