ALAN urodził się w 2010roku. W 2013 roku zaczęły się nasze problemy, wynikające z NIEDOCZYNNOŚCI PRZYSADKI MÓZGOWEJ. Zdiagnozowano u Alana rzadką chorobę Moczówkę prostą przysadkową, niedoczynność przysadki mózgowej a także niskorosłość. Codziennie przyjmuje HORMONY (wzrostu i wazopresyny). Alan uczy się w szkole Integracyjnej w klasie Terapeutycznej. Jest pod stałą opieką endokrynologa, psychologa, psychiatry, gastrologa i nefrologa. Walczymy o każdy cm wzrostu.

ZWRACAMY SIĘ Z OGROMNĄ PROŚBĄ O WSPARCIE W LECZENIU I DŁUGIEJ KURACJI. ZACHĘCAMY DO PODZIELENIA SIE TYM 1% BY WESPRZEĆ ALANA.

POMAGAĆ WCALE NIE JEST TRUDNO, WYSTARCZY TEGO CHCIEĆ!!!

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem LECH, 11189 wspieracie Alana w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękujemy za każdą pomoc.