Nazywam się Agnieszka Wiśniewska. Choruję na dystrofię mięśniową od dzieciństwa. Obecnie poruszam się na wózku elektrycznym. Niestety, wózek nie ułatwia mi życia, bo nie mogę sama wstawać z pozycji siedzącej, nie jestem zdolna do samoobsługi, więc jestem całkowicie uzależniona od pomocy i opieki innych osób.

Mam duże szanse na poprawę zdrowia, ponieważ mam zachowaną minimalną funkcję kończyn dolnych, czucie mam prawidłowe. Bardzo chciałabym poddać się terapii egzoszkieletem HAL w Kierszku, k. Konstancina, lecz nie mam na to środków. Dlatego zwracam się do Państwa z gorącą prośbą o wsparcie finansowe.

WESPRZYJ MNIE W MOJEJ DRODZE DO SAMODZIELNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Wiśniewska, 4868 pomożecie mi odzyskać sprawność i samodzielność oraz wesprzecie moje codzienne funkcjonowanie. Dziękuję za każdy dar serca.