Przyjaciele, Znajomi, i Życzliwe Osoby - moje leczenie trwa już 1,5 roku i końca nie widać, choć dotychczasowe efekty są zachęcające! Część terapii będę teraz realizować zagranicą na własny koszt. To są duże pieniądze, przerastające nasze możliwości. W tej walce o życie potrzebuję teraz Waszej pomocy - kto może i ma chęć wpłacić 1% na moje konto w Fundacji Avalon-będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Wszystkich, dziękując jednocześnie za dotychczasową troskę, wsparcie i okazywane serce. Jedyna wielka wartość i dobro jakie wyniosłam z tego traumatycznego doświadczenie to świadomość jak wielu mam oddanych Przyjaciół, wspaniałą Rodzinę i że jestem jeszcze potrzebna. Więc walczę, mając ciągle nadzieję na wygraną. Agnieszka.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNEJ WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Tymińska, 5724, pomagacie jej Państwo w codziennej walce o sprawność.