Agnieszka Makowska

Drodzy Przyjaciele, razem z moją żoną walczymy o samodzielną przyszłość naszej córeczki Agnieszki.

Dzięki Waszemu wsparciu mamy środki pozwalające zapewnić jej na wszechstronną rehabilitację. Agnieszka kontynuuje naukę w szkole specjalnej dla dzieci z autyzmem. Uczy się pisać, czytać i liczyć. Niestety nadal nie radzi sobie z emocjami, miewa chwiejne nastroje, rozmaite lęki oraz trudne zachowania, dlatego wciąż potrzebuje żmudnej i cierpliwej rehabilitacji, gdyż wierzymy, że liczy się choćby najmniejszy krok do przodu. Dlatego prosimy o dalsze wsparcie.

POMÓŻ AGNIESZCE W JEJ ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Makowska, 814 pomagacie Państwo Agnieszce w walce o zdrowie oraz codziennym funkcjonowaniu.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<