Agnieszka Korpik

Nazywam się Agnieszka Korpik. Mam 40 lat i mieszkam w Starachowicach. Od urodzenia choruję na nieuleczalną chorobę, która powoduje niedowład kończyn dolnych.

Na co dzień poruszam się na wózku inwalidzkim. Choroba postępuje bardzo szybko przez co niedowład powoli obejmuje również kończyny górne. Wymagam ciągłej rehabilitacji i drogich leków, które spowolnią rozwój choroby. Zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc i wsparcie. Będzie to dla mnie nieoceniona pomoc w walce z chorobą i trudami dnia codziennego.

PROSZĘ O WSPARCIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KORPIK, 2479 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<