Od 15 lat poruszam się na wózku. Złamany kręgosłup przerwał rdzeń kręgowy i sparaliżował moje ciało od piersi w dół.

Z czasem zaczęły pojawiać się choroby - skostnienia neurogenne, odleżyny, róża nawrotowa, sepsa. Unieruchomienie wywołało zakrzepicę żył głębokich, chorobę zatorowo-zakrzepową oraz niedawno przebytą zatorowość płucną wysokiego ryzyka i rozwarstwienie aorty. Aby zatrzymać dalsze zmiany krążeniowo-naczyniowe niezbędna jest rehabilitacja oraz leki nierefundowane - zajęcia na basenie, ćwiczenia usprawniające, pionizowanie się, masaże limfatyczne. Dlatego proszę Cię o Twoje wsparcie. Wartość mają tylko te pieniądze, które podarowaliśmy innym.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KORCZYŃSKA,80 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.