Mam na imię Agnieszka, mam 38 lat. W styczniu tego roku usłyszałam diagnozę: niezróżnicowana choroba tkanki łącznej oraz towarzyszący jej zespół Raynauda. Z osoby energicznej, uśmiechniętej, stałam się osobą leżącą, zależną od innych.

Jestem diagnozowana również w kierunku choroby neurologicznej. Wypadek samochodowy w styczniu tego roku, dodatkowo spowodował, że uraz kręgosłupa, który miałam kilka lat temu pogłębił się. Marzę, aby odczuć ulgę w objawach, znów wyjść do ludzi i chodzić na spacery, bez trudu wykonywać zwykłe czynności, założyć rodzinę i poczuć znowu radość. Na chwilę obecną nie jestem w stanie podjąć pracy. Dlatego proszę Cię o wsparcie.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KASZYŃSKA,13552 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję za okazane serce i wsparcie. Agnieszka