W czerwcu wyczułam małego guzka. W lipcu był to już duży guz, a potem okazało się, że pojawił się drugi mniejszy. Pojawiły się także przerzuty do węzłów. Lekarze podjęli decyzję o leczeniu. Jestem w trakcie chemioterapii. Przede mną operacja z radykalną amputacją piersi i wszystkich węzłów.

Następnie radioterapia, rehabilitacja i kilka lat hormonoterapii. Moje szanse na pokonanie RAKA będą większe przy zastosowaniu nierefundowanych zabiegów i leków, suplementacji. Leczenie to także koszta dojazdów, konsultacji u lekarzy w całej Polsce, planowanego dalszego leczenia w klinice w Niemczech. To wszystko jest bardzo kosztowne, dlatego potrzebuję Waszej pomocy.

Pomóżcie mi wyzdrowieć.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Jarmuł, 10482 pomagasz mi w walce z rakiem i w codziennym funkcjonowaniu.