Szanowni Darczyńcy, nazywam się Agnieszka Gierula. Od dziecka choruję na kilka chorób w tym skrzywienie, skręcenie, zwyrodnienie kręgosłupa (nieoperacyjne). Proszę o przekazanie 1% podatku na leczenie oraz leki. Moje choroby związane są z częstymi wizytami u specjalistów...

Szanowni Darczyńcy, nazywam się Gierula. Od dziecka choruję na kilka chorób w tym skrzywienie, skręcenie, zwyrodnienie kręgosłupa (nieoperacyjne). Proszę o przekazanie 1% podatku na leczenie oraz leki. Moje choroby związane są z częstymi wizytami u specjalistów: reumatolog, neurolog, dermatolog, hepatolog, ginekolog-onkolog, okulista. Ból – to mój towarzysz dnia codziennego.  Dziękuję serdecznie za każdy 1%.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gierula, 5820 pomagacie mi Państwo w codziennej walce z chorobami.

Agnieszka