Mam na imię Agnieszka i mam 45 lat. Jestem szczęśliwą żoną i matką. Mój wrodzony optymizm nie pozwala mi się poddać, nawet w tak ciężkiej sytuacji.

Mianowicie, zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy - glejak wielopostaciowy IV stopnia. Aktualnie przechodzę chemio i radio terapię. Nie potrafię jednak siedzieć bezczynnie. Wspólnie z rodziną znaleźliśmy informację na temat terapii NanoTherm wykonywanej w Niemczech, która jest najlepszym rozwiązaniem, abym mogła jak najdłużej cieszyć się życiem.Terapia ta jest bardzo kosztowna, nie jesteśmy w stanie sami jej opłacić, dlatego apeluje o pomoc.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem DYBOWSKA,11846 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.