Agnieszka Biedroń

Mam na imię Agnieszka. Na stwardnienie rozsiane choruję od 2011 roku. Zaczęło się od zapalenia nerwu wzrokowego, czego objawem były zaburzenia widzenia. Wówczas po raz pierwszy byłam hospitalizowana. Niestety zaburzenia widzenia częściowo pozostały do dzisiaj. Kolejny pobyt w szpitalu nastąpił z powodu drętwienia kończyn dolnych, innym razem powodem były zaburzenia równowagi. Pojawił się również rzut w rdzeniu kręgowym co powodowało bóle neuropatyczne. Z każdym rzutem choroba pozostawia po sobie ślad w postaci dysfunkcji wielu czynności organizmu. Miesięczny koszt leków jest dla mnie nieosiągalny. Aby móc w miarę normalnie funkcjonować potrzebna jest regularna rehabilitacja. W moim przypadku odbywa się ona jedynie w warunkach domowych, bez rehabilitanta. Stwardnienie rozsiane (SM) to choroba przewlekła, nieuleczalna i autoagresywna, dlatego ważne jest aby nie dopuszczać do żadnych infekcji czy stanów zapalnych. A to wiąże się z kolejnym kosztem wizyt u lekarzy specjalistów. 1% to szansa dla mnie, aby jak najdłużej chodzić i widzieć.Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Biedroń, 3198 dają mi Państwo szansę na prawdziwą, indywidualną rehabilitację dostosowaną do mojego stanu zdrowia oraz na zakup niezbędnych leków i sprzętu. To również szansa dla moich dzieci, aby jak najdłużej mogły cieszyć się sprawną mamą.Z góry dziękuję za pomoc.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<